PEKINO KOPŪSTŲ SALOTOS SU POMIDORAIS - Nr. 22.3

Maistingumas:
Baltymai0,99 g
Riebalai5,14 g
Angliavandeniai3,65 g
Energinė vertė64,76 kcal
Receptūros ir gamybos technologijos aprašas:
IngredientaiSvoris (gramais)
BruttoNetto
Pekino kopūstai61,0050,00
Švž. pomidorai25,0023,00
Augalinis aliejus5,005,00
Išeiga:70/5 (75 g)
  • Nuplauti pomidorai susmulkinami ir sumaišomi su supjaustytais pekino kopūstais ir paskaninami aliejumi.

Paaiškinimas: prie kai kurių ingredientų esanti ženklas * reiškia, kad patiekalą galima patiekti su šiuo priedu, pavyzdžiui, su grietine ar su sviestu, su cukrumi ir kt. Šio priedo maistinė ir energetinė vertė į viso patiekalo maistinę ir energetinę vertę neitraukta.

Prie pagrindinio patiekalo maistinės vertės pridedama ir garnyro bei padažo maistinė vertė, nurodyta pagal to garnyro ar padažo receptūros numerį, perskaičiavus pagal reikiamą kiekį.

Naudota literatūra: L. Petkevičienė. Dietetikos praktika, 2008m.