VARŠKĖ SU PIENU - Nr. 239

Maistingumas:
Baltymai19,88 g
Riebalai11,30 g
Angliavandeniai5,18 g
Energinė vertė201,94 kcal
Receptūros ir gamybos technologijos aprašas:
IngredientaiSvoris (gramais)
BruttoNetto
Varškė, 9 % riebumo120,00120,00
Pasterizuotas pienas, 2,5 % riebumo 20,0020,00
Išeiga:120/20 (140 g)
  • Varškė užpilama šaltu virintu pienu ir gerai ištrinama.

Paaiškinimas: prie kai kurių ingredientų esanti ženklas * reiškia, kad patiekalą galima patiekti su šiuo priedu, pavyzdžiui, su grietine ar su sviestu, su cukrumi ir kt. Šio priedo maistinė ir energetinė vertė į viso patiekalo maistinę ir energetinę vertę neitraukta.

Prie pagrindinio patiekalo maistinės vertės pridedama ir garnyro bei padažo maistinė vertė, nurodyta pagal to garnyro ar padažo receptūros numerį, perskaičiavus pagal reikiamą kiekį.

Naudota literatūra: L. Petkevičienė. Dietetikos praktika, 2008m.